KVK heeft als missie om de groei van mkb-bedrijven te stimuleren. Innovatie is daarom één van de belangrijkste pijlers. Die pijler uit zich onder meer in de KVK Innovatie Top 100, de jaarlijkse innovatie-etalage waarin een deskundige vakjury inspirerende best practices presenteert.

In 2018 is hier voor het eerst een publieksprijs aan toegevoegd, die gewonnen werd door WeMaron. In 2019 won BUKU de Publieksprijs. Wie wint dit jaar de felbegeerde Publieksprijs?

Dit zijn de ondernemers die een plaats hebben veroverd in de 15e editie van de KVK Innovatie Top 100. Van 7 december 12.00 uur tot met 15 januari 2021 kan je stemmen op jouw favoriete innovatieve ondernemer uit de KVK Innovatie Top 100. Op 21 januari 2021 is tijdens een online event bekend gemaakt dat Elestor uit Arnhem de Publieksprijs heeft gewonnen. Elestor heeft de waterstofbromide flowbatterij ontwikkeld, waarmee electriciteit relatief goedkoop kan worden opgeslagen in wind- en zonneparken. Somnox won de vakjuryprijs. Dit bedrijf ontwikkelde een slaaprobot die met subtiele geluiden en bewegingen de menselijke ademhaling stimuleert.

KVK ondersteunt je graag. Zodat je het verschil kunt maken in jouw markt, elke dag opnieuw. www.kvk.nl/innoveren

 

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details